Blogg

Valpar 7 veckor!

2. dec, 2016

Oj vad tiden rusar iväg! Just nu är det svårt att hitta tiden till att skriva i bloggen🙂Valparna tar allt mer tid och jag vill hinna fota och mysa med alla. Mysa och mysa förresten, nu är valptänderna sylvassa och när hela flocken vill mysa blir det lite stickigt av massa tänder🙂Annars går allt så bra och de utvecklas fint allihop. De är så sociala och vill vara med överallt! Vi har varit på en biltur och jag var beredd på gnäll och pip, men jag körde 200m så sov hela gänget! De sov ända tills vi kom hem igen så att  åka bil var inga problem! Vi är också ute när det inte är så kallt och det är uppskattat! Det finns så mycket att upptäcka ute.. Alice har fullt upp att hålla ihop flocken när de springer åt alla håll🙂Wilda är bästa lektanten och ju mer de klättrar och biter på henne desto roligare har hon! Fina Wilda. Ja nu är det snart dags för besiktning och också dags att snart säja hejdå till det här underbara gänget. Jag kommer att sakna myset och lukten av valp, men alla har fått toppenfamiljer så det känns så bra! Vi kommer att hålla kontakten så jag får följa mina godingar i framtiden också.

Dela den här sidan

valpar 5 veckor!

20. nov, 2016

Oj vad tiden rusar iväg! De är redan 5 veckor och nu är det full fart på golvet!🙂Lite svårt att hinna med bloggen nu. I helgen har vi haft besök av valpköpare och det känns så bra! Vi vet att de längtat så länge efter att få krama valparna. De är så sociala och glada så det är lätt att bli förälskad🙂Nu äter alla mat med god aptit och nätterna är fortfarande lugna med sovande valpar. Anar att det blir tidigare mornar snart när Alice ledsnar på att ge de mat en gång på natten. Nu har Wilda intagit scenen som bästa lektanten! Hon älskar när de klättrar på henne. Ju fler desto bättre🙂

valpar 4 veckor

12. nov, 2016

Ja då har vi myst med valpar i 4 veckor och jag måste säja att det är så himla mysigt och roligt att följa dem från små anonyma varelser, till pigga glada svansviftande valpar🙂De är så fina och deras utveckling går så fort! Nu äter de mat med god aptit och det syns att Alice uppskattar att de inte diar henne hela tiden. Wilda har till sin stora lycka blivit insläppt till dem och hon är världens bästa lektant tycker valparna! De klänger och klättrar på henne men hon ligger bara stilla och ser glad ut! Nätterna är lugna för valparna sover som smågrisar och är det nån som piper, så är Alice där som ett skott🙂De har också fått flytta ut i köket på dagarna och det var uppskattat! Allt ska undersökas och foppatofflor är populära =) Nästa helg ser vi fram emot valpköpare som kommer och vi vet att de längtar efter att få mysa med godingarna.

valpar 3 veckor

1. nov, 2016

Ja tiden rusar iväg och valparna börjar bli små individer🙂Nu händer det nya saker i valplådan varje dag! De börjar gå omkring ganska stadigt nu och inatt hade vi den första rymmaren! Nu ska vi bygga ut så valpisarna får upptäcka saker. Dammsugaren var spännande idag och nu märks det att de ser oss ganska bra när vi närmar oss lådan.🙂Det blir livat direkt när sitter i lådan och alla vill komma upp i famnen.. Så mysigt! Nu börjar vi förbereda oss för valpbesök snart. Svårt att inte bli kär i dessa gullegryn =)

Fortfarande finns några killar kvar som också vill hitta fantastiska hem!

Valpar 2 veckor

28. okt, 2016

Ja nu händer det saker i valplådan varje dag! Ögonen på alla är öppna nu, men de ser fortfarande suddigt🙂Vi hör att de tränar på att skälla och gå runt på vingliga ben. Nu är det ännu svårare att slita sig ifrån valplådan. Klorna är klippta för första gången och det blir några klor...

Idag ska alla avmaskas så det blir nog ett spottande och fräsande på gänget!